Toimintamme lähtökohtana on avoin, rehellinen ja asiakaslähtöinen palvelu.

Miten päädyin suunnittelemaan verkkosivuja

Vuonna 2013 ajatus oman yrityksen perustamisesta oli kytenyt jo pitkään, ja lopulta ystäväni kannustamana uskaltauduin irtisanoutumaan vakituisesta työpaikastani.

Ensimmäinen perustamani yritykseni oli Muijalan Maalaus Rakennus. Yrityksen perustamisen jälkeen aloin pohtimaan miten yritystä pystyisi markkinoimaan paremmin. Verkkosivut oli luonnollisesti ensimmäinen askel yrityksen parempaan esittelyyn.

Joten aloin etsimään kotisivulleni tekijää, jo muutaman tarjouspyynnön jälkeen ymmärsin, että aloittelevan yrittäjän budjetillani en pystyisi palkkaamaan ammattilaista kotisivujeni tekijäksi.

Lähipiiristäkään ei tekijöitä löytynyt joten ainoaksi vaihtoehdoksi lopulta jäi sivujen tekeminen itse. Aloin muiden töiden ohessa opiskelemaan, sekä rakentamaan nettisivuja. Alkukankeuksien jälkeen, muutaman kuukauden päästä jonkinlaiset sivut oli saatu julkaistua. Näillä mentiin jonkin aikaa, kunnes ymmärsin ettei sivuille eksy kävijöitä itsestään. Taas päästiin opiskelemaan lisää, nyt vuorossa oli sitten digimarkkinointi sekä hakukoneoptimointi eli SEO. Sivuille alkoi näin lopulta myös tulemaan liikennettä. Huomasin että nettisivujen suunnittelu ja rakennus on mukavaa puuhaa, joten olen jatkanut opiskelua tähän päivään asti, ja käyttämilläni työtunneilla olisin palkannut jo useammankin suunnittelijan tekemään sivuni.

Vuonna 2016 siskoni perusti oman yrityksen, ja kun nettisivut tulivat puheeksi, lupauduin tekemään ne hänelle.

Tästä alkoikin itämään ajatus että miksi en tekisi verkkosivustoja myös muillekin pientä korvausta vastaan, näin ehkä vuosien opiskelusta saattaisi olla hyötyä niin minulle kuin muillekin. Etenkin aloittelevia yrityksiä autan mielelläni, kun tiedän kuinka hankalaa yrityksen on päästä liikkeelle. 

Näin syntyi

Suomen Kotisivu Design

044 948 0644

Lohja, Uusimaa

Toimialueena koko Suomi

© 2020 by valmis-kotisivu.fi.